BIG BIG BIG | Anna Nicole Smith av Unni Askeland

I WANT A CUCUMBER UP MY PUSSY I WANT IT NOW
- Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith (født Vickie Lynn Hogan 28. november 1967 i Houston i Texas, død 8. februar 2007) var en amerikansk modell og skuespillerinne som fikk sitt gjennombrudd som Playboys Playmate of the Year i 1993, og ble i Norge kjent som som undertøysmodell for Hennes & Mauritz samme år.
Hennes ekteskap med oljemagnaten og milliardær J. Howard Marshall, som var 63 år eldre enn henne, skapte spekulasjoner rundt hennes hensikt med ekteskapet. Etter hans død ble det innledet en lang rettslig prosess, som varte fram til hennes død. Allikevel fikk hun 532 millioner norske kroner i arv.
10. september 2006 mistet Anna Nicole Smith sønnen Daniel Wayne Smith som ble 20 år gammel.
8. februar 2007 ble Smith funnet bevisstløs på et hotell i Hollywood, og alle forsøk på å redde livet hennes var til ingen nytte. I etterkant ble det lenge spekulert i dødsårsaken, og om hun ble drept eller begikk selvmord. Obduksjonsrapporten som ble lagt frem 26. mars fastslo imidlertid at var snakk om en overdose bestående av "sovepiller og minst åtte andre medikamenter".
Hun etterlot seg en ektemann og en datter.
Kilde: Wikipedia

Emner

Unni Askeland

Unni Askeland

Se kunstnerprofil

UNNI ASKELAND kan betegnes som en moderne bohemdronning. Hun har alltid gått egne veier og mener at norsk kunst er gørr kjedelig med for mye intellektualisering. Hennes prosjekter beveger seg innen en pop-art genre, der hun ofte bruker kjente ikoner fra populærkulturen.

Unni Askeland ble født i Bergen i 1962, og utdannet ved Kunstskolen i Kabelvåg, Vestlandets Kunstakademi og Statens Kunstakademi under Per Kleiva. I dag har hun et enormt atelier i kjelleren i et stort kjøpesenter på Jessheim hvor hun er bosatt. Hun var i flere år gift med kunstnere Sverre Koren Bjertnæs, og har fire barn med den amerikanske sangeren Eric Andersen.