The Shadow within av Toril S. Kojan

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Leveringstiden kan bli noe lengre enn normalt da dette er bestillingsvare, kontakt oss for mer informasjon på kundeservice@fineart.no

Emner

Toril S. Kojan

Toril S. Kojan

Se kunstnerprofil

TORIL S. KOJAN (f. 1944) jobber ut fra et styrt fargekaos, bygger lag på lag med strukturer og spor, for deretter å hente frem et ubevisst motiv som hun bygger videre på. Figurene i Kojans motiver har sitt opphav i opplevelser og inntrykk som gjennom tid er blitt lagret i underbevisstheten og intuitivt manifesterer seg på lerretet.

Kojan har vært aktiv maler siden 1990, og har hatt ca 40 separatutstillilnger både i Norge og i utlandet, samt deltatt på mer enn 30 kollektivutstillinger. Hennes kunstneriske utdannelse inkluderer bl a 4 års kveldsstudier ved Levende Verksted, (Nydalen Kunstskole), en rekke kurs med kjente kunstnere, grafikkstudier ved Holbæk Kunsthøjskole i Danmark, samt en rekke studiereiser i utlandet. Hun er også dipl. kunstterapeut fra Institutt for kunstterapi i Danmark. I 2018 gjennomførte hun et tre måneders intensivt interaktivt kursopplegg med kunstneren Nicholas Wilton, Art2Life, og i 2019 et tilsvarende kurs med kunstneren Pamela Caughey, begge i USA.