Rosy Anheng av Tone Gyrid Nilsen

Produktbeskrivelse

Anhenget er håndlaget i 925 sølv og er ca 4*4,5 cm. KUsinen er pyntet med stjerne i pannen. På baksiden er det feste til å henge på charms (anheng) under og gravert navnet til Kusinen. Kjedet i sølv følger med

Om produsenten

Tone Nilsen og one of a kind

Gullsmed Tone Gyrid Nilsen, utdannet ved PLUS skolen I Fredrikstad I 2001. har siden det jobbet som gullsmed og smykkedesigner.
Fra 2006 har arbeidet med smykkemerket one of a kind
Historien om one of a kind er dobbel. Det finnes flere ulike kolleksjoner. Hvert enkelt smykke blir håndlaget, slik at det oppstår variasjoner og ideer til flere smykker. Smykkene er i sølv, gull, ekte edelstener og ekte perler. De fleste gullsmedteknikker blir anvendt. Kunden kan også komme med innspill og gjøre smykket mer spesielt og særegent.
Den andre siden av navnet til smykkene er at vi alle er unike og spesielle og det trenger vi å bli minnet på. Det er slik jeg har det hjemmefra og det var nok derfor pappa gav meg ideen om navnet til smykkene mine. Jeg har et ønske om at vi alle kan være en one of a kind for noen.
Inspirasjon til smykkene mine finner jeg ofte i naturen enten det er på joggetur eller på den fineste skitur. Spesielt dyr men også organiske former og ornamenter i vår kulturarv og historie har vært med på å inspirere til både navn og uttrykk. Noen ganger kan tekster innholde litt ironi og humor.
Den nye kolleksjonen KUsiner fra Telemark har kommet til etter utallige joggeturer forbi de samme fine kuene... "a penny for your thoughts", tenker jeg der jeg løper, eller "evig grønn" passer kanskje like godt. Siden jeg selv er fra Telemark har jeg nylig laget denne smykkeserie med Telemarkskuer i ulike arbeider. Smykkene har navnog nr noen er blitt skikkelig KUrbane. Det fine med Telemarkskua er at den også er et nasjonal symbol og tegn på det trygge og gode, man trenger altså ikke være fra Telemark for å bære en Telemarksku.

Tone Gyrid Nilsen

Tone Gyrid Nilsen

Se kunstnerprofil

Gullsmed Tone Gyrid Nilsen, utdannet ved PLUS skolen I Fredrikstad I 2001. Har siden det jobbet som gullsmed og smykkedesigner. Hun mottok 3. plass i Norges gullsmedforbunds smykkekonkurranse 2012, "Grønn collage”. Fra 2006 har hun arbeidet med smykkemerket one of a kind.