Hjertevenner av Tone Flesche

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Bildene er laget både ved hjelp av høy- og dyptrykk. Tegningen er først etset inn i kobberplaten, mens de hele fargefeltene er valset inn på pleksiglassplater. Jeg bruker ofte to farger som blandes og gir farge nummer tre og fire. Farge nummer fem og seks er gjerne håndkolorert på trykkene

Kunstnerens egen kommentar

Dette er noen små raringer. Igjen; jeg elsker disse hodeplaggene og hårsveisene. Da jeg var ung importerte jeg bijouteri og fashion fra Italia, kanskje disse detaljene satte seg fast da?

Tone Flesche

Tone Flesche

Se kunstnerprofil

- Med humor og forenkling ønsker jeg å appellere til barnet i den voksne betrakteren med lekne motiver. Jeg arbeider med stiliserte og naivistiske figurer i bildene mine. Triste bilder får andre ta seg av. Vi har nok av sorg i virkeligheten. Men bildene mine har alltid en brodd av melankoli og en dobbel betydning. Det er ikke gull alt som glimrer. Kanskje trenger jeg å male positive bilder for meg selv? Jeg er nok mer melankolsk anlagt enn bildene mine. Noen ganger blir det som å trekke meg opp etter håret. Bildene er hentet fra en annen, lysere verden som vi alle trenger å gjemme oss bort i.