Dørvakten av Tone Flesche

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Tone Flesches motiver treffer de fleste et ømt sted. Bildene er enkle illustrasjoner fra en sjarmerende verden. Med få virkemidler og humoristiske figurer skaper hun en munter og til tider melankolsk stemning som får de fleste til å trekke på smilebåndet.

Kunstnerens egen kommentar

Denne gutten satt foran en stor dør i Italia, du vet disse enorme dørene med rund trapp foran. Det bare datt ned i meg: Der sitter dørvakten. Man kan legge mye i en slik tittel.

Tone Flesche

Tone Flesche

Se kunstnerprofil

- Med humor og forenkling ønsker jeg å appellere til barnet i den voksne betrakteren med lekne motiver. Jeg arbeider med stiliserte og naivistiske figurer i bildene mine. Triste bilder får andre ta seg av. Vi har nok av sorg i virkeligheten. Men bildene mine har alltid en brodd av melankoli og en dobbel betydning. Det er ikke gull alt som glimrer. Kanskje trenger jeg å male positive bilder for meg selv? Jeg er nok mer melankolsk anlagt enn bildene mine. Noen ganger blir det som å trekke meg opp etter håret. Bildene er hentet fra en annen, lysere verden som vi alle trenger å gjemme oss bort i.