Grace av Tone Bjørkli

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer


Leveringstiden kan bli noe lengre enn normalt da dette er bestillingsvare, kontakt oss for mer informasjon på kundeservice tlf: 22 01 24 20 eller mail: kundeservice@fineart.no

Emner

Tone Bjørkli

Tone Bjørkli

Se kunstnerprofil

TONE BJØRKLI (f. 1980) jobber med mange uliketyper medier: olje, akvarell, tusj og fargeblyanter. Mesteparten av arbeidene er med olje på lerret, og formspråket er forankret i det figurative. Motivene formidler en verden av farger og ikke minst lys. Med drømmende motiver og et ønske om å gi betrakteren rom for egne erfaringer og minner, tar Tone utgangspunkt i å formidle rolige og stemningsfulle øyeblikk.

Tone tok sin utdanning i ved London College Of Printing (foundation course) og certificate i fine art painting ved City & Guilds School Of Art London. Hun har siden vært aktiv som kunstner og er innkjøpt av blant annet Avinor og Park Hotel. Tone begynte å tegne ved veldig tidlig alder hvor hun dagdrømte seg bort ved å kopiere alt fra illustrasjonsbøker med natur motiv til Disney, Tommy & Tigern og andre tegneserier.