Bright and breezy av Tone Bjørkli

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Olje på lerret
Leveringstiden kan bli noe lengre enn normalt da dette er bestillingsvare, kontakt oss for mer informasjon på kundeservice tlf: 22 01 24 20 eller mail: kundeservice@fineart.no

Emner

Tone Bjørkli

Tone Bjørkli

Se kunstnerprofil

TONE BJØRKLI (f. 1980) jobber med mange uliketyper medier: olje, akvarell, tusj og fargeblyanter. Mesteparten av arbeidene er med olje på lerret, og formspråket er forankret i det figurative. Motivene formidler en verden av farger og ikke minst lys. Med drømmende motiver og et ønske om å gi betrakteren rom for egne erfaringer og minner, tar Tone utgangspunkt i å formidle rolige og stemningsfulle øyeblikk.

Tone tok sin utdanning i ved London College Of Printing (foundation course) og certificate i fine art painting ved City & Guilds School Of Art London. Hun har siden vært aktiv som kunstner og er innkjøpt av blant annet Avinor og Park Hotel. Tone begynte å tegne ved veldig tidlig alder hvor hun dagdrømte seg bort ved å kopiere alt fra illustrasjonsbøker med natur motiv til Disney, Tommy & Tigern og andre tegneserier.