Brigitte Bardot in Spain (24" x 20") av Terry O'Neill

Terry O'Neills legendariske portrett av den legendariske franske skuespillerinnen Brigitte Bardot. Fotografiet er tatt på settet til filmen "The Ballad Of Frenchie King" i Almeria, Spania i 1971

Bildet er fremkalt fra den originalen negativen gjennom en "platinum print".

Det må påregnes opptil 4 ukers leveringstid

Terry O'Neill

Terry O'Neill

Se kunstnerprofil

TERRY O'NEILL (f. 1938, London) ble for alvor kjent for sine legendariske portrettfotografier på 1960- og 1970-tallet. Gjennom sin karriere på over 60 år har hans fotografier blitt kjøpt inn av flere av verdens største gallerier, viktige private samlinger og er et "must" for den seriøse kunstsamleren. De siste årene har også flere av hans ikoniske fotografier blitt solgt for rekordsummer hos de auksjonshusene.

O'Neill fikk sitt gjennombrudd med sine portretter av The Beatles og The Rolling Stones tidlig på 1960-tallet. I Hollywood ble han tatt godt imot av datidens storheter innen film- og musikkbransjen, og hans autentiske og ukonvensjonelle fotografier av legender som Frank Sinatra, Brigitte Bardot, Judy Garland, Faye Dunaway (som han senere giftet seg med) og David Bowie har blitt stående som ikoner i fotografiets nyere historie.