Old Masters I av Steinar Christensen

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Archival Pigmented Print - montert på aluminium av Studio Technica. Sort trelist med 3 mm refleksfritt uv-glass fra Brodins.

Emner

Steinar Christensen

Steinar Christensen

Se kunstnerprofil

STEINAR CHRISTENSEN (f. 1946) har alltid vært en kunstner i utvikling, med mange overraskelser i sitt uforutsigbare kunstnerskap. Han har ingen tydeling signatur som går som en rød tråd gjennom kunstnerskapet, han har heller beveget seg lekende og fritt mellom ulike medier. Han har gjort performance, arbeidet med lyd og musikk, skapt enorme installasjoner og objekter som for eksempel "Stella Maris" i Skulpturlandskap Nordland. De siste årene har han valgt å uttrykke seg hovedsakelig gjennom fotografiet.

Christensens nyere arbeider er fortettet, lag på lag, nesten ugjennomtrengelig. De ulike symbolene kunstneren benytter seg av kan virke løsrevetog tilfeldig ved første øyekast. Det er da Christensen innstendig inviterer oss til å se èn gang til. Hans arbeider åpner for både paradoksale konstellasjoner og eksistensielle situasjoner – et vart varsel om den globale situasjon.