The Observer 1950 - 2004 av Skurk

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer


Teknikk her er ett lags silketrykk på svart papir

Fineart anbefaler at dette kunstverket blir rammet inn flytende uten passepartou da motivet/bilde(motiv) er helt ut i kanten på arket(format). Har du spørsmål kontakt på tlf: 22 01 24 20 eller mail: kundeservice@fineart.no

Kunstnerens egen kommentar


«How do you feel, Mr. Washkansky?» - 1967


An unnamed reporter's question to Mr.Louis Washkansky upon waking up from the first successful humanto- human heart transplantation, performed by the South African cardiac surgeon Christiaan Barnard.

Emner

SKURKs dypvannsmarulk som sluker elever på vei ned trappen på Rådalslien skole i Bergen, med trappens faktiske utelykter som øyne og agn, ble en viral hit da den havnet på boredpanda.com og thisiscolossal.com. Han har plassert en anarkistkokebok i hendene på Ingrid Espelid Hovig, og sprayet et fotgjengerfelt i regnbuens farger i anledning Regnbuedagene i Bergen i 2017.

SKURK er sammen med blant andre JOY og AFK en sentral del av gatekunstmiljøet i Bergen og har vært aktiv siden 2013. Han begynte med stensiler, men har etter hvert gått over til å eksperimentere med andre stilarter og teknikker, som silketrykk, polymeretsning og tresnitt.