Info Kjøp

Pushwagner (Bok) - utsolgt! av Pushwagner

Produktbeskrivelse

Pushwagner, a.k.a Terje Brofos, gikk fra å være en relativt ukjent kunstner til å bli en av de store stjernene på den internasjonale kunstscenen, med gjennombruddet Soft City. I denne enestående monografen finner du bl.a. hele Soft City i skissestadiet, A Day in the Life of Family Man, Apocalypse Frieze, samt mindre utgivelser som Oblidor Guidebook og Dadadata. I tillegg er det intervjuer og tekster av Lars Bang Larsen, Peter Mejlænder, Will Bradley m.fl., det hele samlet i et stort og flott format.

Pushwagner

Pushwagner

Se kunstnerprofil

Med et saftig spark til etablert hverdagsliv og vedtatte normer har PUSHWAGNER blitt et kjent navn i Norge. Den naivistiske streken og de fargesterke flatene gir form til hans pek mot den ensformige tilværelsen han selv har brukt store deler av livet til å flykte fra. Med et kunstverk av Pushwagner på veggen stiller du deg kritisk til din egen livsstil, med et lekent byks inn i samtids kritisk tenkning.

Terje Brofos ble født 2. mai 1940. Han vokste opp på Berg i Oslo. Som bakteppe til hans kunstkarriere er reklamelinja på Statens håndverks- og kunstindustriskole hvor han gikk i tre år fra han var atten. Senere, fra 1963 til 1966, gikk han på Statens kunstakademi.