Jobkill av Pushwagner

Bildet selges kun innrammet med en håndlaget ramme i massiv bøk med refleksfritt Groglass AR70 inkludert i prisen.
Dette motivet er ferdigstilt etter Pushwagners bortgang i henhold til Pushwagners siste ønske og testamente. Papiret er preget med Pushwagners signatur, og hvert bildet er nummerert, stemplet og attestert av representant for den kommende Stiftelsen etter Pushwagner Les mer om attestering av trykk ferdigstilt etter Pushwagners bortgang.
Yttermål ramme 99 x 128cm
OBS: Ubekreftet leveringstid | kan ikke sendes per post

Emner

Pushwagner

Pushwagner

Se kunstnerprofil

Med et saftig spark til etablert hverdagsliv og vedtatte normer har PUSHWAGNER blitt et kjent navn i Norge. Den naivistiske streken og de fargesterke flatene gir form til hans pek mot den ensformige tilværelsen han selv har brukt store deler av livet til å flykte fra. Med et kunstverk av Pushwagner på veggen stiller du deg kritisk til din egen livsstil, med et lekent byks inn i samtids kritisk tenkning.

Terje Brofos ble født 2. mai 1940, død 24. april 2018. Han vokste opp på Berg i Oslo. Som bakteppe til hans kunstkarriere er reklamelinja på Statens håndverks- og kunstindustriskole hvor han gikk i tre år fra han var atten. Senere, fra 1963 til 1966, gikk han på Statens kunstakademi.