Liv og leven under vann (fargeleggingsbok) av Pippip Ferner

Produktbeskrivelse

"Livet i havet har de siste årene vært mitt kunstneriske prosjekt der jeg retter fokus på vår forståelse av naturen og hvordan mennesker påvirker små sjødyrs sjanser til å overleve i et hav som stadig blir varmere, surere og mer forurenset. Som inspirasjonskilde til prosjektet dro jeg i 2012 til Ny Ålesund, Svalbard, omringet av klimaforskere. Samme år ble jeg med på tokt i to uker på et forskningsskip sammen med marinebiologer og geologer."

I denne boken inviteres du til et dypdykk i havets mangfold, så vel som et dypdykk i detaljrike tegninger som du selv kan fargelegge, fortsette å drodle videre på, eller skrive din egen historie til.

Pippip Ferner

Pippip Ferner

Se kunstnerprofil

Ferners arbeider har assosiasjoner til livet under vann og kompleksiteten som finnes i det marine mangfoldet og hvordan klimaendringene påvirker disse små organismenes sjanser til å overleve i et hav som stadig blir varmere, mer forurenset og fylles med plast. Kunstutdannelsen har hun fra Edinburgh og New York og hun har hatt flere separatutstillinger rundt i Norge, og deltatt på utstillinger i USA.