Arne Næss (triptykon) av Petter Mejlænder

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer


Leveringstiden kan bli noe lengre enn normalt da dette er bestillingsvare, kontakt oss for mer informasjon på kundeservice tlf: 22 01 24 20 eller mail: kundeservice@fineart.no

Kunstnerens egen kommentar


Plakaten «Arne Næss 95» er en markering av filosofens 95-årsdag i 2005. Motivet gjengir en samling muntlige gledesutbrudd og fotograferte episoder fra hans 95-te år, slik jeg opplevde og fotograferte dem på mine mange turer med ham. Jeg laget plakaten som en bokside for å markere at han var en bokmann og at dette var den 95-te siden i hans livs bok. En side fylt av glede og undring, som forhåpentlig smitter over på de som ser bildet. I årene som fulgte etter hans død i 2009 ble min fotoutstilling «Arne Næss – den smilende filosofen» vist over hele landet – blant annet på Universitetet i Oslo og Nasjonalbiblioteket. De tre fotografiene i «Triptykon» ble vist på flere av disse utstillingene.

Emner

Petter Mejlænder

Petter Mejlænder

Se kunstnerprofil

PETTER MEJLÆNDER (f. 1952) er en norsk forfatter, journalist, foredragsholder og fotograf. Han høstet stor suksess med sin bok «Pushwagner» på Magikon forlag i 2008. Han ga ut fotoboken «Pushwagner x 75» i 2014, og en større biografi «Hariton Pushwagner» på Kagge forlag i 2018. Biografien fikk strålende kritikker og terningkast seks i VG.