Fyr av Oddleiv Mollestad

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Alle motivene til Oddleiv Mollestad er hentet fra konkrete steder. Han finner motivene i nærheten av sitt hjem og der han har syklet eller gått turer på ski eller til fots. Bildet er bygget opp fra lyse til mørke farger. og det er fargene som får fram lyset. Det er den spesielle koloritten som kjennetegner verkene hans, og den sterke lysintensitet som kommer frem etter trykking med åtte farger.

– Ja, det er lyset og fargene jeg satser på, kan du si. Lyset er det som fascinerer meg i naturen. Jeg forsøker å fange en glød, og den må bygges opp fra bunnen av med farger. I disse bildene er det for eksempel tre forskjellige blåfarger i bunnen.

Oddleiv Mollestad

Oddleiv Mollestad

Se kunstnerprofil

Alle motivene til Oddleiv Mollestad er hentet fra konkrete steder. Han finner motivene i nærheten av sitt hjem og der han har syklet eller gått turer på ski eller til fots. Når han finner et motiv stopper han opp for å lage skisser og ta fotografier av stedet, før han drar hjem og maler eller trykker bildet. Han maler i akvarell og akryl, men i det siste har det gått mye i litografi.