Untitled (Avatars Of Love series) av Nikolai Torgersen

«Avatars Of Love series» er en serie arbeider og skisser lagd i forbindelse med Sondre Lerche sitt dobbeltalbum «Avatars Of Love». I løpet av de siste månedene har Torgersen skapt hele det visuelle universet til albumet i sin helhet og alle de 38 original-arbeidene har vært tilgjengelig for kjøp

Beløpet i sin helhet har Torgersen valgt å donere bort til barn i vanskeligstilte familier, rusmisbrukere og nødhjelp til Ukraina (henholdsvis BAR – Barn Av Rusmisbrukere, Kirkens Nødhjelp og Flyktninghjelpen.

Bildet selges inkludert ramme

Kunstnerens egen kommentar

Bakgrunnstegningen til «Summer In Reverse»

Nikolai Torgersen

Nikolai Torgersen

Se kunstnerprofil

NIKOLAI TORGERSEN (f. 1990) er en norsk kunstner med utdannelse fra Einar Granum Kunstfagskole. Torgersens kunstnerskap består av blant annet tegninger, maleri, digitale trykk og skulptur, og verkene innehar ofte en interessant blanding av realisme og abstraksjon.

Torgersen er født og oppvokst i Oslo, men bodde en periode i Paris, før han han flyttet tilbake til Oslo hvor han nå bor og arbeider. Han var alltid kreativ som barn, og begynte å jobbe aktivt med kunst som 14/15-åring, etter å ha droppet ut av skolen da han var 13. Hans kunstneriske karriere startet med fotografering og arbeid innen grafisk design og illustrasjon for blant annet Skullcandy og Natt & Dag.