Info Kjøp

Van Gogh Sequence PT. I av Nicolay Aamodt

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Kunstnerens egen kommentar

Her har jeg tatt utgangspunkt i et relativt ukjent Van Gogh-bilde med tittelen "Skull with burning cigarette", som jeg mistenker er et selvportrett. Jeg bruker en del film som referansepunkt, og ved å legge til mer røyk fra sigaretten i andre og tredje sekvens/bilde fikk jeg frem bevegelsen jeg ønsket. Jeg ville lage en filmsekvens med Van Gogh i hovedrollen.

Nicolay Aamodt

Nicolay Aamodt

Se kunstnerprofil

NICOLAY AAMODT (f. 1978) sine kunstverk har en egen nerve som umiddelbart fanger betrakterens oppmerksomhet. Han er kjent for sin neonstil, flørt med pop art og sitt maksimalistiske uttrykk.

Aamodts malerier fremstår som tablåer med historier som kan minne om erindringer fra en stilisert drøm. Fargespektrene skaper nye dimensjoner og lag til disse historiene som formes ved de særegne stilbruddene som gir Aamodts komposisjoner et helhetlig og harmonisk preg. Med elementer som sterke linjer, fargeflater og neonlys former Aamodt bilder som spenner fra erotiske collager til abstrakte, geometriske komposisjoner. Kunstnerens hjemmeside oppdateres med stadig nye verk, og så langt kan 2016 virke som et svært produktivt år.