Info Kjøp

Elena P. av Nicolay Aamodt

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Kunstnerens egen kommentar

Dette dobbeltportrettet av Elena Palumbo er en hommáge til en av mine favorittkunstnere, Yves Klein, som er mest kjent for sine monokrome bilder med en blåfarge han utviklet selv, Yves Klein Blå (YKB). I sin tid malte han denne blåfargen på modeller og slepte dem rundt på lerretet sin del av en performance. Elena Palumbo var hans favorittmodell.

Nicolay Aamodt

Nicolay Aamodt

Se kunstnerprofil

NICOLAY AAMODT (f. 1978) sine kunstverk har en egen nerve som umiddelbart fanger betrakterens oppmerksomhet. Han er kjent for sin neonstil, flørt med pop art og sitt maksimalistiske uttrykk.

Aamodts malerier fremstår som tablåer med historier som kan minne om erindringer fra en stilisert drøm. Fargespektrene skaper nye dimensjoner og lag til disse historiene som formes ved de særegne stilbruddene som gir Aamodts komposisjoner et helhetlig og harmonisk preg. Med elementer som sterke linjer, fargeflater og neonlys former Aamodt bilder som spenner fra erotiske collager til abstrakte, geometriske komposisjoner. Kunstnerens hjemmeside oppdateres med stadig nye verk, og så langt kan 2016 virke som et svært produktivt år.