In the moment I av Marit Geraldine Bostad

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Bildet må hentes hos galleri Fineart på Filipstad Brygge 2, 0252 Oslo, annen levering må avtales.

Kunstnerens egen kommentar


"In the Moment" ble til etter at jeg hadde et prosjekt som handlet om lyd. En spesifikk tematikk, bevisst la seg inspirere, avgrense. Gjennom mange dager, uker.

Derfor hadde jeg stort behov for å bare leke meg fritt etterpå. Det var som om jeg flyttet rundt på lekebrikker, spontant og ubevisst. Fargevalgene var like intuitive.

Som regel begrenser jeg paletten før jeg starter, men denne gang var alt åpent, carte blance. Gøy å sjonglere med så mange farger - men det krever stor tilstedeværelse. Derfor fikk maleriene tittelen "In the moment", en hyllest til å fortape seg fullt og helt i øyeblikket. Uten en plan på forhånd. Begge maleriene er malt samtidig. De kan høre sammen men like fritt som sin opprinnelse - så kan se plukkes fra hverandre, stå alene. Skape en ny tilstedeværelse.

Marit Geraldine Bostad

Marit Geraldine Bostad

Se kunstnerprofil

MARIT GERALDINE BOSTAD (f. 1976) bor i Horten, Vestfold. Kunstneren har studio på den nedlagte marinebasen Karljohansvern, omgitt av gamle historiske bygg og vakker natur. Der finner Bostad roen og inspirasjonen til sine abstrakte malerier. Hverdagen, det mellommenneskelige og omgivelsene inspirerer Bostad. Hva som blir utgangspunktet for et maleri kan variere, men observasjonen er ofte emosjonelt ladet. Selv beskriver hun sin praksis som en slags terapi, en måte å koble ut en ytrestyrt verden på, som handler om å være tilstede i sitt eget øyeblikk.