Grunnkurs i Photoshop med Rino Larsen av Kurs

Emner

Produktbeskrivelse

Lær hvordan du kan bruke Photoshop til å lage kunst digitalt med din helt personlige stil.

Kurset består av en teoretisk og en praktisk del. Den teoretiske delen gir deg innføring verktøyets muligheter og funksjoner, samt en rekke teknikker. Den praktiske delen består av oppgaver hvor du blant annet lærer å lage dine egne pensler. Du vil lære om utprintmuligheter og hvordan du kan male på printer og foto (kun teori). Du vil også få en innføring i retusj av foto. Etter kurset har du lært de viktigste ferdighetene for å kunne fortsette å utvikle deg på egenhånd. Du vil også få vite om kilder for å finne mer kunnskap.

Du vil lære å forstå de viktigste funksjonene i Photoshop, tegne og male digitalt, bruke programmet som et skisseverktøy, lage egne pensler i Photoshop, arbeide med lag, frilegge bilder, komponere ved å sette sammen flere ulike bilder, lage fargepaletter, male på printer og foto (kun teori), retusjere foto, finne mer kunnskap om emnet.

Kurset passer for deg som har litt kunnskap om Photoshop, har interesse for tegning, kunst eller foto.

Du trenger bærbar datamaskin med Photoshop som må være ferdig installert og testet før kursoppstart.(Photoshop bør ikke være eldre enn tre år). Du trenger ikke fullversjonen av Photoshop. Photoshop Elements har nok funksjoner til å gjennomføre kurset. Det anbefales å bruke mus under kurset. Ta med notatblokk.