Info Kjøp

FOR DEN LEKNE: Kurs i kreativ komposisjon og maling på foto med Rino Larsen av Kurs

Produktbeskrivelse

Rino Larsens kurs i fjor ble en kjempesuksess. Vi setter det opp igjen etter flere oppfordringer..

Naturen er full av kontraster. De samme kontrastene finner vi igjen i kunst, design, musikk, matkunst og arkitektur. Dette er uutømmelige kilder som gir deg som kunstner et velprøvet verktøy og en stor inspirasjonskilde når du planlegger en komposisjon. Målet med kurset er å gi deg en innføring i hvordan du kan skape spennende komposisjoner uansett om du jobber abstrakt eller figurativt. Kurset består av en teoretisk del, hvor vi studerer hvordan kontraster brukes innen forskjellige formfag. I den praktiske delen tegner vi musikk og abstraherer objekter som en del av øvelsene.

Maling på foto, kurset gir også en innføring i maling på foto og forskjellige underlag som print på papir og lerret med forskjellige midler.

Alle får utdelt print til å male på, men må selv ha med pensler og akrylmaling.

Kursleder gir innføring i hvordan man kan preparere foto digitalt som underlag for maling. Øvelsene med maling på foto vil også kombinere komposisjon og kontraster.

Kursdeltakere trenger maling, pensler, blyanter og malemidler. Printer til å male på og forskjellige midler blir utdelt (300 kroner i materialkost per hode er inkludert).