Info Kjøp

Bok: Ut på tur av Kristian Finborud

Produktbeskrivelse

ISBN: 9788279591924
Forlag: Skald AS
Forfattere: Kristian Finborud
Innbundet, 20 x 14,8 cm
Språk: Bokmål
Utgivelsesår: 2013
Sider: 96

Knotten biter, føttene svømmer i myrvann og svette, minstemann nekter å gå lenger. Hytta er overfylt. Vi elsker det! Eller?

Det norske skieventyret samles kunstnerens iakttagelser fra den norske fjellheimen. På godt og vondt.

Ut på tur er boka for deg som har vært på tur, og en påminner om hvordan det egentlig var.

Kristian Finborud (f.1946) er fra Porsgrunn og nå bosatt på Voss der han jobber som kunstner. Han har tidligere dekket nordmenns underlige tilbøyeligheter i bøkene Det norske skieventyret (2008) og Norske sommerminner (2010).Kristian Finborud

Kristian Finborud

Se kunstnerprofil

KRISTIAN FINBORUD er født i Porsgrunn, og bosatt i Voss. Han er utdannet ved Skien Tegne- og Maleskole og ved Statens Høgskole for Kunsthåndverk og Design i Bergen i tidsrommet 1983-88. Med titler som "Vi har fortsatt rosiner" og "På fisketur med bestefar" har han gjort stor suksess med sine humoristiske hverdagsmotiver fra fjellet, sjøen og golfbanen.

Siden debuten i Porsgrunn Kunstforening i 1988 har han hatt en lang rekke utstillinger over store deler av landet, bl.a. i Galleri Osebro i Porsgrunn, Christianssands Kunstforening, Galleri Bi-Z i Kristiansand, Galleri Allmenningen i Bergen og i Kunstklubbens Galleri Aktuell Kunst i Oslo.