Info Kjøp

Uten tittel av Iben Sandemose

Dette kunstverket kan være av en viss alder og således preget av dette. Videre er dette håndverk som også kan sette preg på bildene. Tilstanden til det enkelte bildet er som regel ikke beskrevet.
Ved å kontakte fineArt på kundeservice@fineart.no kan man få informasjon om kunstverket.
Illustrasjoner på Internett er kun til identifikasjon av kunstverket og kan ikke brukes til vurdering av objektets tilstand.

Iben Sandemose

Iben Sandemose

Se kunstnerprofil

Iben Sandemose er født i 1950, og hun bor og arbeider i Oslo. Hun er opprinnelig utdannet formingslærer, men siden 1980 har hun arbeidet som kunstner på heltid. I tillegg til sin betydelige bokproduksjon (11 egne bokutgivelser så langt, og illustrasjoner til andre forfatteres bøker) har hun hatt en lang rekke separatutstillinger, bl.a. i Galleri J.M.S og Galleri Aktuell Kunst i Oslo, og i gallerier i Bergen, Hamar og Risør. Hun har også deltatt på mange kollektive utstillinger, bl.a. Høstutstillingen. Fra den senere tid kan vi nevne utstillingen «Med et smil» i Atelier Skåra i Østfold, sammen med bl.a. Øivind S. Jorfald. Hun vant 1. pris i en konkurranse om vignett og maskot til sykkel-VM i 1993, og 1. pris i UDs plakatkonkurranse i forbindelse med verdensutstillingen i Sevilla i 1992. Hun har hatt flere utsmykningsoppdrag, bl.a. til Aulaen på Høyskolen i Agder og for Sentralsykehuset i Arendal, og laget scenografi/kostymer til en rekke teateroppsettinger. Hun har dessuten skrevet enakteren «Ringeren av Notre Madam», som ble oppført på Oslo Nye Teater i 1996. Iben Sandemose er innkjøpt av bl.a. Nasjonalgalleriet, Kulturrådet og Riksgalleriet.