Staslin av Gunilla Holm Platou

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Staslin representerer den figurative og naturalistiske delen av Gunilla Holms kubilder. Bildet har fått en fin akvarellfølelse. Den godt gjengitte kua gresser på toppen av stripene som gjør bildet dekorativt og annerledes. Fargene er harmoniske i grønn/turkise toner mot det brunlige og en gul oker.

Kunstnerens egen kommentar

Dette var mitt første litografi, laget hos Jørun på Nøtterøy. De andre er laget på Grafisk Stentrykk i Oslo. Staslin er verdens fineste ku. Et norsk rødt fe i all sin prakt. Kua jeg har malt, lever i beste velgående i Sande i Vestfold

Gunilla Holm Platou

Gunilla Holm Platou

Se kunstnerprofil

GUNILLA HOLM PLATOU (f. 1972) arbeider hovedsakelig med maleri og grafikk. Hun er utdannet Art Director ved Westerdals Reklameskole i Oslo, samt Kunst- og Design College i Asker.

Holm Platou jobber med mange ulike typer medier: olje, akryl, akvarell, pastell, gouache, tusj, fargeblyanter og blekk. Arbeider blir til på lerret, papir eller MDF-plater. Hun har også jobbet mye med grafikk, og har lang erfaring med både litografi, serigrafi og digitale fremstillingsmetoder. Hun er spesielt glad i litografi som uttrykksform, og har trykket hos Fredriksens Grafikk, Grafisk Stentrykk, Jørund Sørensen og Tidaholm litografiske verkstad.