Observatører av Gunilla Holm Platou

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Kunstnerens egen kommentar


Noe av det morsomste jeg gjør som kunstner er å sette titler på bildene mine. Jeg setter meg ned et stille sted, ser på bildet, og så begynner det å poppe opp forskjellige historier og ord-bilder i hodet mitt. Jeg merker godt at mange av de som kjøper bildene mine er opptatt av tittelen på bildet. Titlene mine gir ofte dyrene jeg portretterer en menneskelig kvalitet, de representerer på mange måter oss selv og våre følelser, tanker og relasjoner.

Gunilla Holm Platou

Gunilla Holm Platou

Se kunstnerprofil

GUNILLA HOLM PLATOU (f. 1972) arbeider hovedsakelig med maleri og grafikk. Hun er utdannet Art Director ved Westerdals Reklameskole i Oslo, samt Kunst- og Design College i Asker.

Holm Platou jobber med mange ulike typer medier: olje, akryl, akvarell, pastell, gouache, tusj, fargeblyanter og blekk. Arbeider blir til på lerret, papir eller MDF-plater. Hun har også jobbet mye med grafikk, og har lang erfaring med både litografi, serigrafi og digitale fremstillingsmetoder. Hun er spesielt glad i litografi som uttrykksform, og har trykket hos Fredriksens Grafikk, Grafisk Stentrykk, Jørund Sørensen og Tidaholm litografiske verkstad.