Info Kjøp

Night Wash Dream av Gro Mukta Holter

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Kunstnerens egen kommentar

Det blir et potpurri, sydd sammen i en salig blanding. Jeg dikter historier mens jeg maler, men jeg forteller de ikke til de som ser på bildene, men gir kun hint i titlene. Dette er reiser og drømmer, der liksom ingenting stemmer. Alt er lov, og reglene mine endres hele tiden. Bildene kan minne om stillbilder fra en film der regien har mistet fotfeste eller klipperen har mistet kontrollen. Og det logiske blir ulogisk, lik drømmescenarioer. Jeg forsøker å vri på virkelighetsoppfattelsen, på samme måte som hjernen bearbeider og vrir på erfaringer, minner og drømmer.

Gro Mukta Holter

Gro Mukta Holter

Se kunstnerprofil

Gro Mukta Holter er en allsidig kunstner som arbeider innenfor maleri, grafikk, tegning, tekstil og installasjoner i et figurativt uttrykk. Tematikken i hennes arbeider er ofte relatert til biologi, identitet, hukommelse og minner.

Gro Mukta Holter (f.1976) er utdannet billedkunstner med hovedfag i tekstil/kunstfag på SHKS/Kunsthøgskolen i Oslo i 2003. Hun har siden vært aktiv som kunstner og designer og bor og jobber i Oslo på Sagene i en gammel kjolebutikk. Hun har omtrent åtte separatutstillinger i året, både i inn- og utlandet og produsere nye arbeider til hver utstilling.