Info Kjøp

Lille solstråle, skje og gaffel av Gro Mukta Holter

Produktbeskrivelse

Barneserien "Lille Solstråle" er utviklet av kunstneren Gro Mukta Holter for Haugrud AS i 2009. Utgangspunktet for serien er det enkle budskap at alle barn er en liten solstråle! Bestikket er formet for å passe til små ivrige barnehender, det er lagt vekt på at formen er god og lett å holde i. Fotorammen er perfekt for å vise frem bilde av den lille solstrålen og har felter for inngravering. Serien passer like godt til gutter som til jenter, og er solide gjenstander som varer livet ut.

Produktene er håndlaget fra a-å og inneholder ingen skadelige tilsetninger, og kan trygt brukes til mat og drikke. Vask tinnproduktene i mildt såpevann med myk klut og tørk av med en microfiberklut for glass, så bevarer du tinnet blankt og pent.

Om produsenten

Arne Haugrud AS er en tradisjonell og solid produksjonsbedrift, etablert i 1940. Selskapet har i snart 70 år levert egenproduserte pynte- og bruksgjenstander, dåps og barneartikler i tinn og kniver med tinn- eller sølvbeslag, til kunder i både inn- og utland.

Velger du produkter av Haugrud får du egenproduserte gjenstander og du er garantert den beste kvalitet og et produkt som vil vare i årevis. I tillegg er du med på å bidra til at norsk industri og håndverk kan bestå, og tradisjoner holdes i hevd. All Haugruds egenproduksjon leveres i flotte norskproduserte gaveesker, laget av resirkulert papir og animalsk lim.

Gro Mukta Holter

Gro Mukta Holter

Se kunstnerprofil

Gro Mukta Holter er en allsidig kunstner som arbeider innenfor maleri, grafikk, tegning, tekstil og installasjoner i et figurativt uttrykk. Tematikken i hennes arbeider er ofte relatert til biologi, identitet, hukommelse og minner.

Gro Mukta Holter (f.1976) er utdannet billedkunstner med hovedfag i tekstil/kunstfag på SHKS/Kunsthøgskolen i Oslo i 2003. Hun har siden vært aktiv som kunstner og designer og bor og jobber i Oslo på Sagene i en gammel kjolebutikk. Hun har omtrent åtte separatutstillinger i året, både i inn- og utlandet og produsere nye arbeider til hver utstilling.