Hjemkomst av Elisabeth Werp

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Motivbeskrivelse

NB! På grunn av håndkoloreringen er ingen av trykkene helt identiske, derfor kan det være avvik fra bildet som vises ovenfor.

Elisabeth Werp

Elisabeth Werp

Se kunstnerprofil

ELISABETH WERP (f. 1958) åpnet i april en stor separatutstilling på Stenersen-museet. Tema var Henrik Ibsens "Et Dukkehjem". Werp har gått inn i stykket der det slutter, og forsøkt å beskrive tomrommet som oppstår i det øyeblikket da Nora reiser. Hun forsøker å finne svar på spørsmål som: Hva skjedde med Nora og hennes selvrealisering?

Elisabeth Werp er utdannet ved Statens Kunst- og Håndverksskole og Statens Kunstakademi. Hun holdt sin første separatutstilling ved UNK i 1991. Werp har utviklet en helt spesiell og umiskjennelig stil der teknikk og symbolikk glir i hverandre i et symbiotisk formuttrykk. Motivene er drømmeaktige, symbolske, figurative, men med et abstrakt innhold. Et sykkelhjul skildrer ikke nødvendigvis et hjul, men det evig tilbakevendende. Et gammelt bord og stol er ikke møbler, men tydelige tegn på menneskers tilstedeværelse og undring over det liv som var her, er her, eller skal komme tilbake.