Info Kjøp

Wild Encounters (bok) av David Yarrow

Produktbeskrivelse

Fra store katter til elefanter og urbefolkninger, er Wild Encounters et must for naturelskere, naturvernere, og alle som er inspirert av alt naturens ville sider.

David Yarrow reiser fra pol til pol og kontinent til kontinent, og besøker de dypfrosne arktiske tundraene, store afrikanske ørkener, urørte regnskoger og fjerne landsbyer, og inviterer oss til å se naturens vidundere med nye øyne. Yarrow tar bilder løver, elefanter, tigre, isbjørner - og gjør det på en måte du ikke har sett før ved

I over to tiår har denne legendariske dyrelivsfotografen fanget naturens ville side med de mest utrolige nærbildene, og viser i denne boken en uforlignelig fotografisk portefølje som spenner over seks kontinenter. Drevet av en lidenskap for å dele og bevare Jordens siste store kulturer og arter, er Yarrow like mye en konservator som fotograf og kunstner.

David Yarrow

David Yarrow

Se kunstnerprofil

DAVID YARROW (f. 1966) er en av verdens fremste fotografer. Han er representert av viktige gallerier verden over, og fotografiene hans selges for opptil seksti tusen dollar stykket.

Yarrow er stadig på reisefot med kameraet og har besøkt noen av verdens mest isolerte steder for å fange spektakulære øyeblikk i omgivelser der naturen hersker.