Wild Encounters (bok) av David Yarrow

Produktbeskrivelse

Fra store katter til elefanter og urbefolkninger, er Wild Encounters et must for naturelskere, naturvernere, og alle som er inspirert av alt naturens ville sider.

David Yarrow reiser fra pol til pol og kontinent til kontinent, og besøker de dypfrosne arktiske tundraene, store afrikanske ørkener, urørte regnskoger og fjerne landsbyer, og inviterer oss til å se naturens vidundere med nye øyne. Yarrow tar bilder løver, elefanter, tigre, isbjørner - og gjør det på en måte du ikke har sett før.

I over to tiår har denne legendariske dyrelivsfotografen fanget naturens ville side med de mest utrolige nærbildene, og viser i denne boken en uforlignelig fotografisk portefølje som spenner over seks kontinenter. Drevet av en lidenskap for å dele og bevare Jordens siste store kulturer og arter, er Yarrow like mye en konservator som fotograf og kunstner.

David Yarrow

David Yarrow

Se kunstnerprofil

DAVID YARROW (f. 1966) reiser verden rundt og tar bilder av ville dyr og urfolk. Men ikke kall ham villmarksfotograf, for han er en av verdens bestselgende kunstfotografer. Yarrow er representert av viktige gallerier verden over, og fotografiene hans selges for opptil 110.000 dollar stykket.

David Yarrow ble født i Glasgow i Skottland i 1966 og begynte å fotografere allerede som tenåring. Han er kunstfotograf, finansmann, naturverner og forfatter. Yarrow reiser verden rundt til noen av klodens mest isolerte steder og tar unike bilder av ville dyr, urfolk, landskap og bortgjemte samfunn.