Bok: Storytelling (bok + bilde) av David Yarrow

Emner

Produktbeskrivelse

David Yarrow tar sitt arbeid til neste nivå i disse fortellingene om eventyr og uhell i en episk skala. I mer enn to tiår har den legendariske britiske fotografen David Yarrow skapt gripende fotografier av noen av verdens mest ikoniske personligheter, sportsøyeblikk og truede dyrearter. Med bildene hans som samler inn store summer til veldedighet, er han en av de mest relevante og bestselgende fotografene i verden i dag. Denne imponerende boken er en retrospektiv av Yarrows fortellende arbeid, som har høstet bred anerkjennelse i kunstmarkedet. Denne samlingen av virkelig uovertruffent arbeid bringer magien og glansen fra storskjermen til hvert enkelt bilde. Inspirert av de store filmregissørene, forteller Yarrow historier fra Ville Vesten til Karibiens pirater, Alaskas kyster til Afrikas sletter, Manhattan til en gammel saloon i Montana. Uansett om de er rørende, dramatiske eller provoserende, er de alltid episke. Det tilbys også ytterligere innsikt gjennom bakom-bildene-fotografier og Yarrows egne førstepersons kontekstuelle fortellinger. Boken inneholder en blanding av over 150 ennå ikke publiserte og allerede ikoniske fotografier, inkludert arbeid fra oppdrag med noen av de største navnene og merkene innen mote, sport og kultur, som Cindy Crawford, Cara Delevingne, Russell Wilson, Ciara og Alessandra Ambrosio.

David Yarrow

David Yarrow

Se kunstnerprofil

DAVID YARROW (f. 1966) reiser verden rundt og tar bilder av ville dyr og urfolk. Men ikke kall ham villmarksfotograf, for han er en av verdens bestselgende kunstfotografer. Yarrow er representert av viktige gallerier verden over, og fotografiene hans selges for opptil 110.000 dollar stykket.

David Yarrow ble født i Glasgow i Skottland i 1966 og begynte å fotografere allerede som tenåring. Han er kunstfotograf, finansmann, naturverner og forfatter. Yarrow reiser verden rundt til noen av klodens mest isolerte steder og tar unike bilder av ville dyr, urfolk, landskap og bortgjemte samfunn.