Info Kjøp

Bok: Veiviseren av

Produktbeskrivelse

"Veiviseren" er en spennende reisehåndbok for alle som er interessert i kulturarven vår. Gjennom tekst og bilder presenteres rundt 500 kulturopplevelser fra alle fylker i Norge.
Mange av stedene er levende gårder med varierte tilbud til den besøkende, som overnatting, servering, gårdsbutikk og spesielle kulturopplevelser. Andre er historiske handelssteder, museer, kirker, gallerier, historiske hoteller eller kulturhistoriske jernbaner og båter.
Hele landet er delt inn i 24 områder. Hvert område har et kart som viser plassering og hvordan man finner veien til de forskjellige opplevelsesstedene. Hver omtale innholder kontaktinformasjon, åpningstider og en tekst som beskriver stedet og hva det har av tilbud.
"Veiviseren" er en uunnværlig bok for alle som skal på tur i den norsk kulturarven. Her får du oversikt og nyttig, oppdatert informasjon.
"Ja, det er bare å innrømme at førsteinntrykket av 'Veiviseren' etterlater meg i en tilstand av begeistring med sine mange gode artikler og flotte bilder. Lett tilgjengelig, oversiktlig ..." Jon Magne Lund, Vårt Land