Bok: Tegn et hjerte til meg av

Emner

Produktbeskrivelse

Hjertet har en stor plass i Fam Irvolls verden. Det handler om å lytte til hjertet, være til stede, uttrykke det gode. I Tegn et hjerte til meg kan du omfavne det fine og gode og glede deg over å sette farge på alt hva ditt hjertet begjærer. Gjennom boken følger vi årstidene i Fam Irvolls herlige, fantasifulle mønsterverden og kan fargelegge alt fra kaniner og fisker til blomster og kaker - og selvsagt hjerter i alle fasonger. Bruk fargene og kreativiteten til å oppdage en verden fylt med vakre og fantastiske tegninger, finn nøkkelen til ditt eget hjerte og bli en del av eventyret som ligger foran deg.

Ta frem fargene og bli en del av Fam Irvolls herlig, forunderlige verden. Kjenn at du blir litt snillere av å fargelegge!

Fam Irvoll er blant Norges mest anerkjente moteskapere og er utdannet ved Esmod (2005) i Oslo og Central St. Martins (2008) i London. Hun har designet klær for blant andre Lady Gaga, Beyonce, Nicki Minaj og Katy Perry. Irvoll har jobbet som assistent for blant andre Vivienne Westwood (London) og Alexander McQueen. Hun har deltatt med visninger på Oslo Fashion Week hver sesong siden debuten i 2005. I februar 2012 hadde Irvoll sitt første soloshow under London Fashion Week. Hun mottok Oslo bys kunstnerpris i 2013.