Bok: Ikke et annet sted av Bjørn Thorbjørnsen

Produktbeskrivelse

En oppmuntringsbok. Som små og store stevnemøter med livet

Forord:

Jeg savnet, og søkte en samtalepartner. Jeg hadde så mange spørsmål, men fant ikke gode svar i religioner og ideologier.

Så jeg skapte min egen samtalepartner som jeg kalte Livet, Livets mester eller Vi. Det kan ha vært en engel også, men Vi er fint for det inkluderer alle, også deg og meg.

Det underlige skjedde, for etter hvert begynte denne dialogen å leve sitt eget liv. Jeg bestemte meg for at dette skulle være en ærlig dialog, så utviklet den seg med tiden. Jeg hørte ikke stemmer, men skrev dette ned.

Så vi gir dere "ikke et annet sted" Om oppstandelse fra de døde her. Om tilstedeværelse og glede. Om å våge reisen innover for å finne lykken der.

Bjørn Thorbjørnsen

Bjørn Thorbjørnsen

Se kunstnerprofil

BJØRN THORBJØRNSEN er presten som maler engler og hjerter fra sitt engleloft. Han maler åndelighet på sin helt egen måte, uten regler og begrensende dogmatikk.

- Jeg jobbet opprinnelig som kapellan i Riis kirke men følte meg kvalt av dogmatikken. Så begynte jeg reisen med å finne meg selv på nytt, lete fram essensen i mitt liv. Du vet, finne ut hva man egentlig er ment for å gjøre. Og det var da jeg fant malingen. Den hjelper meg med nettopp å følge hjertet, istedenfor hodet.