Kopp: Vennskap av Bjørg Thorhallsdottir

Produktbeskrivelse

Krus/Kopp

Om produsenten

For Björg Thorallsdóttir er en kopp ikke bare en kopp, men en viktig del av morgenritualet. Den første kaffekoppen er starten på en ny dag og skal minne om hvor høyt verdsatt man er hver morgen. Kaffekoppen er også en kjærlighetserklæring, den fylles med svart kaffe og myk kjærlighet, og gjør hver morgen til en vakker start og gir magi til resten av dagen, iflg Björg.

Bjørg Thorhallsdottir

Bjørg Thorhallsdottir

Se kunstnerprofil

BJÖRG THORHALLSDOTTIR er en av landets mest populære grafikere med budskap som treffer hjertet. Allehelgensaften møtes tusenvis av mennesker på hennes arrangement Hjertefred rundt om i landet, og i Sandvika i Bærum etablerte hun sitt eget lille kulturhus Lykkehaven i 2010.

- Jeg har et ønske om at bildene mine skal bety noe. Vi har en enorm kraft inne i oss, og mitt mål er å inspirere til at flere skal tørre å hoppe ned fra stupebrettet, og kaste seg ut i det livet vi egentlig drømmer om. For etter noen mageplask, så oppdager vi at det handler ikke om å falle - men om å reise seg opp igjen! Og om vi har på høyhælte sko, så blir det i alle fall et mageplask med stil!