Info Kjøp

Almanakk - Min tid 2019 av Bjørg Thorhallsdottir

Produktbeskrivelse

Min tid er en kunstkalender, men ikke en helt vanlig en. Agendaen er en fantastisk tidsplanlegger, fylt med Björgs vakre skisser og bilder. Den har masse skriveplass, for Björg mener hjernen jobber helt annerledes når vi skriver noe på papir, enn på en kalender på mobilen. Og det gir forskerne henne helt rett i! Min tid er først og fremst et verktøy for å skape det livet du drømmer om, og det kan vi gjøre dag for dag, uke for uke, kun ved å bli mer bevisste på hva vi fyller tiden vår med. Og hvem vi fyller den med. I 2019 gir Björg oss en ny oppgave for hver måned, og en av månedene ber hun oss tenke gjennom hvem vi vil ha i vår innerste sirkel. Og sørge for at vi får tid nok sammen med disse menneskene som fyller oss med positiv energi. Min tid har mange sider til å notere i, en lomme til å legge de små lappene i – og til og med en julegaveliste, slik at du kan planlegge i god tid for å gi deg selv en førjulstid med mer kos, enn stress! Björg elsker å ta sin i bruk så snart den kommer fra trykkeriet, og er allerede i gang med å fylle den med det som gjør henne godt.

Bjørg Thorhallsdottir

Bjørg Thorhallsdottir

Se kunstnerprofil

BJÖRG THORHALLSDOTTIR er en av landets mest populære grafikere med budskap som treffer hjertet. Allehelgensaften møtes tusenvis av mennesker på hennes arrangement Hjertefred rundt om i landet, og i Sandvika i Bærum etablerte hun sitt eget lille kulturhus Lykkehaven i 2010.

- Jeg har et ønske om at bildene mine skal bety noe. Vi har en enorm kraft inne i oss, og mitt mål er å inspirere til at flere skal tørre å hoppe ned fra stupebrettet, og kaste seg ut i det livet vi egentlig drømmer om. For etter noen mageplask, så oppdager vi at det handler ikke om å falle - men om å reise seg opp igjen! Og om vi har på høyhælte sko, så blir det i alle fall et mageplask med stil!