W. Hollywood av Bjørn Opsahl

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Kunstnerens egen kommentar

"Jeg jobbet med denne madrassen i over 4 timer før jeg ble fornøyd. Den seilet hvileløst rundt i bassenget i vinden, men jeg kunne jo ikke røre noen ting, langt mindre kunne vi bade i bassenget, for jeg ble så forbanna på enhver bølge som kunne ødelegge den glatte overflaten. Men da det til slutt satt, gikk jeg inn i baren til venstre for resepsjonen og tok en øl i tørr badebukse med bek i blikket, i mørket, skjermet for alle som til slutt pælmet seg uti og ødela alt for det jeg så. Men jeg fant det tidsnok."

Emner

Bjørn Opsahl

Bjørn Opsahl

Se kunstnerprofil

Bjørn Opsahl siktet høyt og ba tidlig om fotoutstillinger på Stenersenmuseet og Henie Onstad Kunstmuseum. Det fikk han. I dag jobber han parallellt med sine langsomme snap-shots og portretter, som profilert kunst- og celebritetsfotograf. Opsahl jobber jevnlig med verdens største stjerner, samtidig som han dyrker roen han finner i motiver der man kanskje ikke umiddelbart venter det.

Fryktløs helt til et punkt av hensynsløshet, med en kjærlighet til fotografi som omslutter hele hans eksistens, Og dette er Opsahls måte. Som lidenskapelig kunstfotograf var han den første fotografen som debuterte ved det anerkjente Henie-Onstad kunstsenter som hovedutstiller i 2005. Hans ønske om å skape på alle nivåer og gjennom alle sjangere siden han begynte sin karriere i 1992 har gjort ham til en av de mest ettertraktede fotografer i Norge. Han jobber selvstendig, velger ut prosjektene sine med omhu og kaller seg "kulturfotograf".