Ari Behn av Bjørge Rødfjell

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer


Leveringstiden kan bli noe lengre enn normalt da dette er bestillingsvare, kontakt oss for mer informasjon på kundeservice tlf: 22 01 24 20 eller mail: kundeservice@fineart.no

Emner

Bjørge Rødfjell

Bjørge Rødfjell

Se kunstnerprofil

Bjørge Rødfjell jobber hovedsakelig med oljemaling og tolker det figurative uttrykket med ekspresjonistiske følelser og inntrykk fra fortid, nåtid og fremtid. Maleriene hans domineres ofte av portretter av mennesker med klare budskaper i form av valg av motiv, bakgrunn, ord og farger. Gjennom sin utdanning har han tilegnet seg solid kunnskap om teknikker, materialer og metoder som ble brukt i de gamle klassiske maleriene, og disse benytter han i stor grad i sitt eget arbeid. Disse teknikkene kombinerer han ofte med moderne maleteknikker og elementer fra street art og popart i sine kunstverk.

Bjørge Rødfjell (f. 1977) er en norsk kunstner med røtter fra Mo i Rana og Gudbrandsdalen. Han har bodd store deler av sitt liv i Akershus, og er for tiden bosatt i Røyken. Rødfjell arbeider hovedsakelig med oljemaling, og det figurative uttrykket hans preges av ekspresjonistiske følelser og inntrykk fra fortid, nåtid og fremtid er sentralt. Kunstnerskapet hans inkluderer også tegninger, skulpturer og installasjoner. Han eier og driver Galleri Rødfjell på Nærsnes hvor han presenterer egne arbeider, holder ukentlig malekurs for voksne og kunstkurs for barn og unge.