Bok: Himmelbrev - dikt til lindring i sorgen av Bjørg Thorhallsdottir

Produktbeskrivelse

Etter å ha mistet sin åtte dager gamle sønn Tobias, ønsket Eline L'Abée-Lund å gi ut en diktsamling om sorg. Hun opplevde selv å finne støtte i gammel og ny poesi, og ville gjerne dele dette med andre sørgende.

Sammen med kunstneren Bjørg Thorhallsdottir, som selv har opplevd å miste sin ektemann, har Eline nå kommet med antologien ”Himmelbrev – dikt til lindring i sorgen”. Boken er en vakker samling dikt og bilder som er laget med følelser og omtanke både for de vi har mistet og for de som er igjen. Med ord fra 70 kjente og ukjente forfattere og bilder fra Bjørg søker boken å gi lindring i sorgen til alle der ute som har mistet en nær.

Antologien gis ut på eget forlag slik at en større del av inntekten kan brukes til å hjelpe andre mennesker i sorg. Dette gjennom å gi støtte til Landsforeningen uventet barnedød (LUB), som driver omfattende arbeid innenfor sorgforskning og sorgstøtte.

Bjørg Thorhallsdottir

Bjørg Thorhallsdottir

Se kunstnerprofil

BJÖRG THORHALLSDOTTIR er en av landets mest populære grafikere med budskap som treffer hjertet. Allehelgensaften møtes tusenvis av mennesker på hennes arrangement Hjertefred rundt om i landet, og i Sandvika i Bærum etablerte hun sitt eget lille kulturhus Lykkehaven i 2010.

- Jeg har et ønske om at bildene mine skal bety noe. Vi har en enorm kraft inne i oss, og mitt mål er å inspirere til at flere skal tørre å hoppe ned fra stupebrettet, og kaste seg ut i det livet vi egentlig drømmer om. For etter noen mageplask, så oppdager vi at det handler ikke om å falle – men om å reise seg opp igjen! Og om vi har på høyhælte sko, så blir det i alle fall et mageplask med stil!