Kiss av Bambi


Dette kunstverket er rammet inn med sort trelist og flytende uten passepartout da motivet/bilde(motiv) er helt ut i kanten på arket(format). Har du spørsmål kontakt på tlf: 22 01 24 20 eller mail: kundeservice@fineart.no

Emner

BAMBI er kjøpt inn av Rihanna, Kate Moss og David Beckham, men har beholdt sin anonymitet i Englands gater. På fan-listen står Robbie Williams og Brad Pitt ifølge hennes gallerist i London. Streetart-kunstnerens verk selges for opp mot 100 000 pund, men kun tre mennesker kjenner hennes identitet. De fleste verkene hennes finnes i Islington og Camden area i London.

Som Banksy er hun en “guerrilla-kusntner” og alt man vet at hun er i midten av 30-årene, at hun er født i trendy Hoxton i London og fått sin utdannelse fra St. Martin’s art collage. I løpet av de siste fem årene har hun blitt et respektert navn innen street-art-miljøet med sine sjablonger som mange har sammenlignet med Bankys stil. Hun har også vunnet plass på eksklusive gallerivegger. Kun tre mennesker kjenner hennes identitet, og hennes manager har uttalt at hvis folk fikk vite hvem hun er, ville de falle om i sjokk. Millioner har hennes plater, men ingen vet at hun er Bambi. Hennes alias kommer fra hennes fars kjælenavn for henne: Bambi.