Info Kjøp

ArtWalk 08.05 av

Produktbeskrivelse

Torsdag 19.april kl. 17:30, Galleri Fineart.

Torsdag 19. april ønsker vi velkommen til årets første «Artwalk» her på Tjuvholmen. Bli med å få et innblikk i kunst, arkitekturen og noen av de aktuelle utstillingene.

Kl. 17:30 - Oppmøte hos Galleri Fineart Vi ønsker velkommen med noe godt i glasset og omvisning i utstillingen «The moon over the ruined castle» med den japanske kunstneren Takashi Murakami. Murakami er kjent for å ha visket ut grensene mellom høyt og lavt i kunsten, og omfavnes av et stort publikum. Han er den eneste visuelle kunstneren som er satt på Time Magazines liste over «100 mest innflytelsesrike personer». .

ca kl. 18:00 - Legger vi turen ut sammen med omviser fra «Visit Tjuvholmen» En spasertur rundt Tjuvholmen er en oppvisning i europeisk arkitektur. En av Oslos nyeste bydeler er utviklet med et mangfoldig uttrykk med omlag 2/3 boliger og resten næringslokaler. Blant annet har arkitektene Niels Torp, Lund Hagem og Jensen & Skodvin tegnet boliger med særpreg på Holmen. Høsten 2007 flyttet de første innbyggerne inn. Utbyggingen ble ferdigstilt i 2014. Bli med på en arkitekturvandring som også gir oss et innblikk i skulpturparken og kunsten.

kl. 19:00 - Vil det bli omvisning på Astrup Fearnley museet Astrup Fearnley Museets hovedsal er omgjort til en innendørs skulpturhage med kunstverk som tematiserer identitet og selviscenesettelse i vår digitale medievirkelighet. I Fitch og Trecartins utstilling på Astrup Fearnley Museet denne våren kan publikum forvente seg en eksplosiv verden av humor, horror, antiestetikk og kakofoni, som samtidig stiller viktige spørsmål og inviterer til refleksjon rundt kulturendringene som definerer vår tid.

Denne kvelden er det Art Night på museet og de holder åpnet til kl. 23:00. Kvelden kan derfor avsluttes på egenhånd med drinker og musikk i Vingen Bar. ARTWALK Takashi Murakami Vingen Bar Fitch og Trecartins.

Pris kr 200,-/ Medlemmer av KLUBB Fineart kr 150,- .

Velkommen til en hyggelig kveld på Tjuvholmen.

OBS! Påmelding på forhånd og begrenset antall plasser.

Om produsenten

Dette er et samarbeid mellom Fineart, Visit Tjuvholmen og The Edge restaurant.