SeaScape #3 av Ansgar Valbø

P Dette kunstverket omsettes ved Fineart som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA. Les mer

Fotografiene er signert, datert og nummerert verso (på baksiden) og produsert på arkivbestandig 325 gram Hahnemühle Fineart Baryta fotopapir.

Kunstnerens egen kommentar

Uleholmen/Hvasser 2016

Emner

Ansgar Valbø

Ansgar Valbø

Se kunstnerprofil

ANSGAR VALBØ er som kunstfotograf er mest interessert i motivet og de prosessene som følger, heller enn i det ferdige verket, og han jobber ofte i serier eller grupperinger av fotografier med samme tematikk. Valbø ønsker ikke i å styre betrakterens opplevelse for mye, siden motivet helst skal utfordre betrakteren til å se omgivelsene sine på en ny måte, men gjennom egne assosiasjoner og refleksjoner.

Ansgar Valbø (f. 1967) er en norsk kunstner som siden 1990-tallet har jobbet med både fotografi og grafikk. Valbø har utdannelse innen fotografi og grafisk design fra Kent Institute of Art & Design, Rochester, England, i tillegg til grafisk utdannelse på Merkantilt Institutt i Oslo. For syv år siden startet han sin kunstfotografiske praksis, og han har siden stilt ut i sitt eget Galleri V/, samt blitt kjøpt av kunstforeninger og gallerier rundt om i Norge.