Fineart ønsker å gi deg en unik kunst- og handleopplevelse, for å få dette til benytter vi oss av egne (førsteparts) og tredjeparts informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at nettsiden vår skal fungere (logge inn/ut, legge varer i handlekurv o.l.), og disse vill alltid være aktive.
For å kunne følge deg opp best mulig opp før, under og etter kjøpsprosessen benytter vi oss av markedsføring og profilering ved at kundeinformasjon utveksles med tredjeparter.

Ved å velge "Avslå" skrus tredjepartscookies og informasjonsdeling av, og velger du "Det er greit" gir du samtykke til alle formål.

fordels program

For deg som vil handle, oppleve og lære mer om kunst.

Velkommen til en kunstverden gjort enklere og mer fordelaktig. Å være medlem av Fineart Fordelsprogram lønner seg enten du så vidt dypper tåa i kunstbassenget eller kaster deg ut i det med klærne på.

Velg det nivået som passer best for deg
- og oppgrader når du føler for det.

Registrer deg

Mer om fordelene her

Illustrerende bilde for Fordelsprogram

Fordelsprogram

Som en del av nivåenen Fan og Favourite kan du blant annet glede deg til magasinet KUNST i posten fire ganger i året. Magasinet KUNST tar tempen på kunstbransjen, gir påfyll i hverdagen, engasjerer og inspirerer alle kunstinteresserte.

Illustrerende bilde for Rabatt på kunst og frakt

Rabatt på kunst og frakt

Som Fan får du gode rabatter på kunst og innramming og mye mer. I tillegg får du bonuspoeng (1 poeng = 1 krone) på utvalgte produkter hver måned, som du kan samle opp og bruke på et valgfritt kjøp.

Illustrerende bilde for Utstillinger og arrangementer

Utstillinger og arrangementer

Vi arrangerer en rekke utstillinger og arrangementer i løpet av året, og du blir selvfølgelig invitert. I tillegg får medlemskap i Astrup Fearnley Museets kunstklubb for kun kr 300,-

Allerede medlem?