Det skal lønne seg å være Klubb Fineart medlem. Skal du kjøpe kunst av oss er det penger å spare . Men dette er bare en av flere gode grunner.

Alt dette får du som medlem : Kun 595,- pr.år

1

Rabatt på kunst og levering

Fineart har ca 1100 kunstverk med opptil 20 % rabatt kun for medlemmer. Medlemmer får alltid 20 % rabatt på frakt eller gratis «hente selv» (verdi kr 99,-)

Se kunst med medlemspris i nettgalleriet
2

Nyhet - Magasinetkunst.no!

Den digitale hverdagen gir oss muligheten til å ta pulsen på kunst-Norge på en ny måte. Oppdatert med hva som skjer i kunsten-verden, blogg og artikler. Vi tar den røde tråden fra magasinet og fører videre, og dette kommer deg som medlem til gode.
Som KLUBB Fineart medlem har du gratis ubegrenset tilgang til alt innhold. (krever innlogging)

Se MagasinetKUNST.no
3
Magasinet KUNST

Magasinet KUNST

KUNST tar «tempen» på kunstbransjen, og er Nordens ledende kunstmagasin. Vår visjon er å senke terskelen for å oppleve kunst, og være et mellomledd mellom kunsten og publikum.

KUNST gir påfyll i hverdagen, engasjere og inspirere den kunstinteresserte.

Magasinet kommer ut fire ganger i året.

4

Bonuspoeng

Alle medlemmer får 10 -40 % bonus på utvalgte produkter hver måned. Bonusen kan du benytte som hel- eller delbetaling ved neste kjøp.

Se månedens bonusprodukter
5
Innramming

Innramming

Vi tilbyr profesjonell innramming av høy kvalitet , og som medlem får du 20 % rabatt på all innramming.

6
KLUBB Torsdag

KLUBB Tirsdag

Hver første tirsdag i ny måned gir vi alle våre KLUBB Fineart medlemmer noen ekstra gode tilbud. KLUBB tirsdagg tilbudene gjelder på nett og i vårt galleri. Nye tilbud hver måned.

7
Arrangementer

Utstillinger og arrangementer

Vi arrangerer en rekke utstillinger og arrangementer i løpet av året, og du blir selvfølgelig invitert. I tillegg får medlemskap i Astrup Fearnley Museets kunstklubb for kun kr 300,-

Se bilder fra tidligere arrangementer