Artikkelarkiv

Smykkelansering med Celine Gulset | 15. februar kl. 18.00

Galleri Fineart er stolt av å kunne presentere gullsmed og smykkedesigner Celine Gulsets uimotståelige arbeider.
Les mer »

Januarsalg i Galleri Fineart

Lørdag 13. januar braker det løs! For alle som er eller blir Fordelskunder i januar så spanderer vi enten rammen på bilder utstilt i galleriet eller gir et solid avslag på prisen!
Les mer »

Utstillingsåret 2017 i Galleri Fineart

Vi har lagt bak oss nok et fantastisk utstillingsår, takk til alle besøkende og kunsterne som besøkte oss i 2017. Se film her!
Les mer »

Cocktail-kunsthistorie

Dette er «cocktail-kunsthistorie» - akkurat nok kunnskap om en periode til å klare kunstpraten over en cocktail, og en stor nok sup til at du får lyst på mer. Til kildene! Ut og se, les og lær mer om post-impresjonismen.
Les mer »

Vever med blodårer

- Alle kan huske hvordan de kom til verden, men idet vi lærer oss å prate, forsvinner minnene. Det sier kunstneren Chiharu Shiota. Hun står bak installasjonen Direction, som innvier den flunkende nye Stenersensalen på KODE 2
Les mer »

Outsideren som åpner hjertene våre

Det finnes trolig ikke noe levende menneske tegneserieskaper Lise Myhre har tilbrakt så mye tid med som sin fiktive karakter Nemi. I 2017 feirer de 20 år sammen.
Les mer »

Juleutstilling 2017

Se bilder fra årets juleutstilling.
Les mer »

Årets juleutstilling 2017

1. desember ringer vi julen inn med nypyntet galleri, bugnende utvalg og en deilig blanding av alle våre mest populære kunstnere.
Les mer »

Gro Mukta Holter - Pust

Se bilder fra åpningen 16. november 2017
Les mer »

Per Fronth - Inner Rooms

Se bilder fra åpningen 2. november 2017
Les mer »