Artikkelarkiv

Smak av Sommer + Folk av Morten Ramm | 22. juni

Sommeren flytter inn i Galleri Fineart, og hele galleriet bugner! 2 etasjer med kunst i alle prisklasser. Velkommen til oss.
Les mer »

Oppdageren

Når Alf Christian Hvaring trenger en pause fra kunsten, tar han gjerne med seg stjernekikkerten sin ut av byen for å skue utover himmellegemene. Da blir han ofte så inspirert at han må rett tilbake til atelieret.
Les mer »

Light on Pushwagner

Se bilder fra åpningen på Stord / 18. mai-1. juni 2017
Les mer »

Light on Pushwagner | 18. mai - 1. juni 2017 | Stord Kulturhus

Fineart tar med seg Pushwagner til Stord Kulturhus, og viser utstillingen Light on Pushwagner. Det blir lansert 4 nye grafiske arbeider på denne utstillingen.
Les mer »

Lyskunstneren

Som liten ville Daniel Rybakken bli oppfinner. Som voksen har designeren ikke bare sett lyset - han skaper det. 32-åringen er en av Norges største designstjerner, og det nordiske lyset er inspirasjonen.
Les mer »

Vebjørn Sand - Guernica - et vendepunkt

Se bilder fra åpningen / 26. april-28. mai
Les mer »

Vebjørn Sand, Guernica - et vendepunkt. Maleri /grafikk | 26. apr - 28. mai

Omvisning/foredrag hver dag klokken 13:00.
Les mer »

Ti gode grunner til å kjøpe kunst

Trenger du en god grunn for å kjøpe kunst? Her får du ti!
Les mer »

Guernica og ondskapens banalitet

Når maleren Vebjørn Sand tar for seg en av de største militære overgrepene i menneskets moderne historie, gjør han det med en impresjonistisk fargeskala, søte hundevalper og tøffe sportsbiler.
Les mer »

Ja takk, begge deler

Du kan betale i multimillionklassen for et verk av Takashi Murakami eller spandere noen hundrelapper for å eie streken hans på et par sko. Kunst og kommers går hånd i hånd i den japanske kunstnerens univers.
Les mer »