Artikkelarkiv

Homo alone

Bjarne Melgaard, vår trolig mest globetrottende billedkunstner, har flyforbud. Han er ikke sikker på om den nåværende vil nå opp blant Topp 10 over krisene i hans liv.
Les mer »

Kyklopen

Når Albert Watson komponerer et stilleben, forsøker han å skape en sammenheng mellom objekter som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre. Han vil nødig gå i "gjenskape-hollandske-impresjonister"-fella.
Les mer »

Ut av boblen

Hva får en tysker født bak Jernteppet i 1968 til å vie livet sitt til hyperrealistisk popkunst?
Les mer »

Når villdyret våkner

Fotograf David Yarrows helt spesielle blikk for ville dyr og urfolk, har sikret ham en plass som en av verdens beste kunstfotografer. Nå er han aktuell med en ny bok og utstilling på Galleri Fineart i Oslo.
Les mer »

Juletilbud til medlemmer: 40% bonus

I dag torsdag 17. desember får du som er eller blir medlem av KLUBB Fineart 40% bonus på alt* du kjøper.
Les mer »

FACE IT / Camilla Prytz | 3. desember 2020

For tredje år på rad gleder vi oss til å presentere årets emaljebolle kolleksjon fra Camilla Prytz. I år blir den «visuell catwalken» heldigital, og du kan for første gang bestille disse unike emaljebollene på nett.
Les mer »

Fra lerret til tekstil

En unik mulighet til å sikre seg en Melgaard-original. Bjarne Melgaard og Kristiania Design møtes i krysningspunktet mellom kunsten og det kommersielle.
Les mer »

Bjarne Melgaard - Fra lerret til tekstil | 18. - 24.november

I perioden 18. Til 24. november har vi den glede av å vise en ny, særegen og eksklusiv salgsutstilling med en tekstilserie bestående av veggtepper og puter, signert Bjarne Melgaard i tett samarbeid Med Kristiania design.
Les mer »

Runi Langum - Bergtatt | 19. - 29. november

Langum er en av våre fremste tegnere, hun har en elegant, energisk og musikalsk strek. Denne utstillingen er inspirert av fjell, luft, rom og Peer Gynt - her er det kraft og mennesker i bevegelse, dansende bilder som gir både ro og energi.
Les mer »

Pushwagner - GAIA | 14. oktober - 15.november

Vi har tatt farvel med mannen Pushwagner, men kunsten lever fortsatt.
Les mer »