Feirer 50 fantastiske år med foto på Tjuvholmen

Oslo-åpningen er utsatt to ganger på grunn av pandemien – endelig er den skotske fotografen Albert Watson (80) norgesaktuell med utstillingen KAOS. Nå åpner utstillingen som feirer verkene fra hans over 50 år lange karriere.
Les mer »

Albert Watson | Kaos (5. mai - 4. juni 2022)

Det er en stor ære for oss å ønske velkommen til Albert Watsons første fotoutstilling her hos oss.
Les mer »

Odd Nerdrum - You see we are blind (17. mars - 13. april 2022)

Det er en stor ære for Fineart å ønske velkommen til Odd Nerdrums første maleriutstilling i Norge siden den retrospektive utstillingen på Astrup Fearnley Museet i 1998
Les mer »

Jonny Hurts - I had a dream, and now it's real

I forbindelse med utstillingen Once Upon A Time, lanserer vi 14 splitter nye grafiske arbeider som har dekorert Skur13
Les mer »

Kryptokunst

Kryptokunst er den nye snakkisen i den globale kunstverdenen. Men hva er det egentlig? Og er det noe man bør bry seg om? KUNST har undersøkt saken.
Les mer »

Once Upon a Time | Jonny Hurts (10.02.2022-02.03.2022)

Jonny Hurts åpner utstillingsåret 2022 med sin første soloutstilling, Once Upon a Time. Utstillingen viser et bredt spekter fra Hurts univers.
Les mer »

Ledig stilling

Magasinet KUNST søker redaktør og innholdsprodusent.
Les mer »

Fargerik, frekk og fri

I februar er han aktuell med utstillingen Once Upon a Time på Galleri Fineart i Oslo. KUNST har tatt en prat med kunstner Jonny Hurts om kreativitet, om kunstknagger og om den evinnelige frykten for å bli voksen.
Les mer »

Å reflektere gjennom komposisjoner

Visne blomster, døde insekter og hårstrå. I fotoserien Sirissens ettertanke presenterer Johs. Bøe komposisjoner av naturlig rusk. I stort format.
Les mer »

Camilla Prytz. Eksplodert prinsesse

Smykkedesigner, emaljør, håndverker og kunstner. Camilla Prytz er aktuell med utstillingen 50+ og viser at man utmerket godt kan trå utenfor løypenettet.
Les mer »