Artikkelarkiv

Fri frakt ut helgen!

Fra fredag 9. desember til og med søndag 11. desemberi får du som er eller blir Fordelskunde fri frakt på all kunst i nettgalleriet*
Les mer »

Supersalg i Galleri Fineart

Frem til jul har vi et storslått salg av over 200 innrammede bilder med 10% - 70% rabatt!
Les mer »

I nettets mulm og mørke

Han lager kunst av sensurert innhold fra internetts mørke kroker, har malt bilder med strap on-dildo, skildret voldtekt av Siv Jensen og drap på kongen. KUNST har tatt en prat med Thomas Kvam.
Les mer »

Årets juleutstilling 1.-23. desember

1. desember ringer vi julen inn med nypyntet galleri, bugnende utvalg og en deilig blanding av alle våre mest populære kunstnere.
Les mer »

Papireventyr

På kort tid har Karen Bit Vejles intrikate papirkunst sjarmert en hel verden. – Klippene har levd sitt eget liv, jeg har bare fulgt med på lasset, sier psaligrafen.
Les mer »

Black Friday hele uken!

Black Friday - fantastiske tilbud som varer til og med søndag 27.11. Følg med!
Les mer »

Runi Langum - Nytt minne

17.-27. november 2016
Les mer »

En malende dramatiker

Jeg er opptatt av mennesket. Det handler om det narrative. Om menneskets drama. Det figurative er bare en form. Det er det jeg kan.
Les mer »

Et vokabular for det uforklarlige

I et gammelt industrilokale på Notodden viser Tor-Arne Moen hele prosessen bak hvordan kunstverkene hans blir til. Underveis skjer det noe som er vanskelig å omsette til ord.
Les mer »

Artisteri

Eirik Lyster vil tøye grensene for hva det vil si å være kunstner, og entret kunstscenen med samme tankesett som en glitrende popstjerne.
Les mer »