Artikkelarkiv

Kuriosa

Se bilder fra åpningen av Kuriosa av Gunilla Holm Platou og Eivind Stoud Platou 11. oktober 2018
Les mer »

Legenden Pushwagner

Pushwagner markerte seg som en av Norges viktigste og mest profilerte kunstnere de siste ti årene av sitt liv. Etter hans død i april er det mange som lurer på hva som skal skje med hans omfattende livsverk. Hvordan hedre hans kunst og hans minne?
Les mer »

Det lekende mennesket

Miljøutfordringene vi står overfor er overveldende, men for noen kan det fungere som en katalysator for kreativitet. Ekteparet Gunilla Holm Platou og Eivind Stoud Platou tar opp et alvorlig tema i en maksimalistisk fargeeksplosjon av en utstilling!
Les mer »

Gro Mukta Holter / OKTOBER | 6. - 16. oktober | Kragerø

Lørdag 6/10 ønsker vi velkommen til utstillingen Oktober med Gro Mukta Holter i vårt galleri i Kragerø.
Les mer »

Camilla Prytz / Burn Baby Burn | 18. oktober 2018

Vi gleder oss vilt til å presentere eventet "Burn Baby Burn" i Galleri Fineart! Hundre unike emaljeboller presenteres i en visuell catwalk sammen med film og fotografier.
Les mer »

Pushwagner - Fly Away

Se bilder fra åpningen av minneutstillingen "Fly Away" 13. september 2018
Les mer »

Alkymisten

I en dunkel hule fylt av edle metaller og giftige gasser tar Morten Krogvolds bilder form. Fra mørkerommet er han kommet, og til mørkerommet skal han vende tilbake. Om et par glass vin.
Les mer »

En entusiast ser seg tilbake

Hver morgen og hver kveld faller han. Han faller i mitt hjem. Det viser den nakne fotografen selv som med seilersko og selvutløseren i hånden lar seg falle ned i sommersjøen. Han er stivnet i fallet.
Les mer »

Save me / Evind Blaker | 8. - 17. nov 2018

Galleri Fineart er stolt og begeistret over å presentere utstillingen "Save Me." som inneholder rundt 30 relieffer samt et utvalg silketrykk og viser tegneseriemotiver med helter og skurker om hverandre.
Les mer »

Kunstnerliv

Se bilder fra åpningen og boklanseringen av Kunstnerliv 23. august 2018
Les mer »