Artikkelarkiv

Januarsalg i Galleri Fineart

Torsdag 5. januar braker det løs! Vi spanderer rammen* på alle innrammede bilder i galleriet, i tillegg har vi et storslått salg av over 200 innrammede bilder med 10% - 70% rabatt!
Les mer »

Unni Askeland - er jeg fin nok for deg?

9. februar åpner vi årets første separatutstilling i Galleri Fineart, her får du se nye originalarbeider signert Unni Askeland, og det er selveste Christian Ringnes som står for åpningen
Les mer »

Utstillingsåret 2016 i Galleri Fineart

Vi har lagt bak oss nok et fantastisk utstillingsår, takk til alle besøkende og kunsterne som besøkte oss i 2016. Se film her!
Les mer »

Par i glass

De er kunstnere, designere og gründere med samme lidenskap: glass. Paret Kari Håkonsen og Vidar Koksvik er to av Norges fremste glasskunstnere. De har hvert sitt kunstneriske uttrykk og individuell signatur, men deler likevel det meste.
Les mer »

I nettets mulm og mørke

Han lager kunst av sensurert innhold fra internetts mørke kroker, har malt bilder med strap on-dildo, skildret voldtekt av Siv Jensen og drap på kongen. KUNST har tatt en prat med Thomas Kvam.
Les mer »

Årets juleutstilling 1.-23. desember 2016

1. desember ringer vi julen inn med nypyntet galleri, bugnende utvalg og en deilig blanding av alle våre mest populære kunstnere.
Les mer »

Papireventyr

På kort tid har Karen Bit Vejles intrikate papirkunst sjarmert en hel verden. – Klippene har levd sitt eget liv, jeg har bare fulgt med på lasset, sier psaligrafen.
Les mer »

Black Friday hele uken!

Black Friday - fantastiske tilbud som varer til og med søndag 27.11. Følg med!
Les mer »

Runi Langum - Nytt minne

17.-27. november 2016
Les mer »

En malende dramatiker

Jeg er opptatt av mennesket. Det handler om det narrative. Om menneskets drama. Det figurative er bare en form. Det er det jeg kan.
Les mer »